TIENS Jastuk zdravlja

33 000 рсд

Běžný člověk stráví zhruba jednu třetinu života spánkem. Jeho kvalitu ovlivňuje správně zvolený polštář, který pomáhá k udržení horní části těla v rovině a k jeho vyvažování a snižuje tak tlaky které na jednotlivé části těla působí. Kvalitní polštář je tedy velmi důležitý. TIENS Zdravotní polštář pomáhá normalizovat biologické magnetické pole lidského těla, zlepšuje kvalitu vašeho spánku a způsobuje, že se budete cítit uvolnění a po dobře vyspané noci plní energie.

Tradicionalna kineska medicina ističe da je dobar san najisplativiji I najjeftinij ulog u vaše zdravlje te on utiče na vašu dugovečnost. Zapadna medicina takođe ističe da je san vrlo važan za pravilno funkcionisanje čitavog tela. San je ključan za zdravlje kako fizičko tako I psihičko. San regeneriše telo I njegov nedostatak ima vrlo negativan uticaj na naše raspoloženje I izgled. Jedna od glavnih funkcija sna je isključivanje od dnevnih aktivnosti centralnog nervnog Sistema. Tokom sna odvija se njegovo “obnavljanje” I “popravljaju se” štete na našem mozgu . To ustvari znači da san čisti mozak uz pomoć različitih biohemijskih procesa i omogućava nam dugo pamćenje. San takođe utiče na delovanje imunog Sistema I izlučivanje određenih hormona, npr. hormona rasta. Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, svi toksini se čiste iz našeg tela tokom sna preko delovanja limfnog sistema, jetre, pluća I debelog creva. Svaka faza čišćenja odvija se od 21 sat pa do 7 sati ujutro u dvosatnim ciklusima, zato je izuzetno bitno da naš san nije prekidan u tim periodima. Ako je san isprekidan, toksini se neće do kraja eliminisati I to će značajno uticati  na naše opšte stanje I kako se osećamo.

TIENS Jastuk Zdravlja prema kineskoj tradicionalnoj medicini, ima upravo takav oblik da idealno podupire cervikalni deo kičme a izrađen je od lagane I mekane biserne vune koja mu zadržava pravilan oblik celo vreme. Zbog elastičnosti vune, jastuk omogućava jako podupiranje vrata dok stavlja manji pritisak na cervikalni deo kičme I na taj način sprečava krivljenje vrata usled gravitacije tokom spavanja. Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvenog zračenja I negativnih iona, jastuk podržava pravilnu funkciju ćelija u telu I poboljšava njihovu opskrbljenost kiseonikom. Spavanje s TIENS Jastukom Zdravlja, može pomoći uravnoteženju biološkog magnetskog polja ljudskog tela, osloboditi umor, poboljšati dužinu I kvalitet sna.
Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial