Filozofija kompanije TIENS

Doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu

Svakodnevno u više od 190 zemalja diljem sveta, više od 30 miliona domaćinstava uživa u prirodnim, ka zdravlju orijentisanim proizvodima koje nudi renomirana kineska kompanija TIENS.

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Hiljade Tiens globalnih Distributera i zaposlenih su promociju pozitivnog, prirodnog i zdravog načina života pretvorili u svoju životnu misiju. Njihova poruka je zdravlje, skladan život, preduzetan duh, uspeh, saosećanje i nada.

Inspirisani tom velikom vizijom, brojni pojedinci i kompanije sklopili su snažna strateška partnerstva s grupacijom TIENS. Svetski poznati brendovi koji se mogu pronaći u mnogim domaćinstvima, kao što su Microsoft, Pfizer, IBM i China Telecom; svi su TIENS-ovi uspešni partneri.

TIENS-ovo osoblje i Distributeri su strastveni u svojoj misiji i rade prema istom korporativnom cilju; obnavljanje i promocija svetskog zdravlja, davanju društvu, stvaranje i razvijanje poslovanja svetske klase. Njihova je strast ostvariti viziju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ pod strateškim vodstvom osnivača i predsednika Li jinyuana.

TIENS grupa je uspešno globalno poduzeće, s ambicijama da uvede najviši kvalitet i najljepšu lepotu u ljudske živote, da učini promenu u svetskom zdravlju i širi vrlo pohvalnu ideju sklada i nade među ljudima. S čvrsto ukorenjenim kineskim poreklom, ali istovremno sledeći svetske trendove, TIENS zauvek ostaje kozmopolitski brend sa stalno rastućem brojem globalnih potrošača.

Pročitajte više na sledećim stranicama o uspehu kompanije Tiens i možda odlučite postati deo njene porodice…

Arhitektura Tiens brenda

TIENS istorija – globalni brend s Orijenta

Tiensova glavna filozofija je uvek bila ‘doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovječanstvu ’ i aktivno podržavanje društveno odgovornog poslovanja. Do danas je Tiens donirao više od 1,5 milijardi juana u dobrotvorne svrhe i projekte socijalne zaštite.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan je osnovao Tianjin Tianshi Group Co, Ltd u Tianjinu, Kini. Iste godine kompanija je lansirana na međunarodno tržište i od tada je postala globalno preduzeće s interesima u mnogim sektorima, uključujući biotehnologiju, zdravstveni menadžment, turizam, obrazovanje, finansijska ulaganja i imovinu.

Posao koji doseže 190 zemalja – Tiens je postavio svoje filijale u 110 zemalja i regija te je uspostavio strateške saveze s najvišim rangiranim preduzećima mnogih zemalja. Sada TIENS ima široku, inovativnu i raznovrsnu liniju proizvoda koji uključuju zdravu ishranu, wellness opremu, proizvode za lepotu i negu kože i proizvode za domaćinstvo.

Podstaknuti vizijom ‘izvrsnog zdravlja za sve ljude’, ključni deo razvojne strategije Tiensa bilo je proširiti Internacionalni industrijski TIENS park i Internacionalni univerzitet na lokaciji od 4,22 km uz ulaganja od preko 17 milijardi RMB-a (2 milijarde evra).

Internacionalni zdravstveni TIENS park smešten je na odličnoj lokaciji između Pekinga i Tianjina i mesto je istraživanja i razvoja proizvoda (R&D), kontrole kvaliteta, testiranja proizvoda i proizvodnje. Park nudi još i medicinske zdravstvene studije, hotelske i konferencijske sadržaje i mnoge različite zanimljive sadržaje.

Danas je Tiens pouzdana i energična organizacija koja sprovodi svoju strategiju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ i radi na globalnoj poziciji za Fortune 500. Grupa Tiens nastoji ostvariti svoju viziju širenjem svoje poslovne mreže, poboljšavajući ponudu usluga i šireći svoje poslovanje

Tiens industrijski park

Tiensova glavna filozofija je uvek bila ‘doprinos društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu ’ i aktivno podržavanje društveno odgovornog poslovanja. Do danas je Tiens donirao više od 1,5 milijardi juana u dobrotvorne svrhe i projekte socijalne zaštite.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan je osnovao Tianjin Tianshi Group Co, Ltd u Tianjinu, Kini. Iste godine tvrtka je lansirana na međunarodno tržište te je od tada postala globalno poduzeće s interesima u mnogim sektorima, uključujući biotehnologiju, zdravstveni menadžment, turizam, obrazovanje, financijska ulaganja i imovinu.

Posao koji doseže 190 zemalja – Tiens je postavio svoje filijale u 110 zemalja i regija i  uspostavio strateške saveze s najvišim rangiranim preduzećima mnogih zemalja. Sada TIENS ima široku, inovativnu i raznovrsnu liniju proizvoda koji uključuju zdravu ishranu, wellness opremu, proizvode za lepotu i negu kože i proizvode za domaćinstvo.

Podstaknuti vizijom ‘izvrsnog zdravlja za sve ljude’, ključni deo razvojne strategije Tiensa bio je proširiti Internacionalni industrijski TIENS park i Internacionalalni univerzitet na lokaciji od 4,22 km uz ulaganja od preko 17 milijardi RMB-a (2 milijarde evra).

Internacionalni zdravstveni TIENS park smešten je na odličnoj lokaciji između Pekinga i Tianjina i mesto je istraživanja i razvoja proizvoda (R&D), kontrole kvaliteta, testiranja proizvoda i proizvodnje. Park nudi još i medicinske zdravstvene studije, hotelske i konferencijske sadržaje i mnoge različite zanimljive sadržaje.

Danas je Tiens pouzdana i energična organizacija koja sprovodi svoju strategiju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ i radi na globalnoj poziciji za Fortune 500. Grupa Tiens nastoji da ostvari svoju viziju širenjem svoje poslovne mreže, poboljšavajući ponudu usluga i šireći svoje poslovanje.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial