return to product browsing

DiCHO multifunkcionalni čistač

DiCHO multifunkcionalni čistač je visoko koncentrisan i izuzetno efektivan činilac za čišćenje svih grubih površina koje mogu biti nađene u našim domovima. Potpuno je bezbedan za prirodno okruženje – 100% je biorazgradiv.

OPIS

DiCHO multifunkcionalni čistač ne ostavlja na očišćenim površinama nikakve supstance opasne po ljudsko zdravlje i okolinu. Ne sadrži fosfate i alkilbenzol. Njegova visoka efikasnost je doprinela prisustvom akril glikozida (APG) da pripadne novoj generaciji surfaktanata (tenzida). APG  su sastojci biljaka sve prisutniji u proizvodima kućne hemije. Oni ne uzrokuju iritaciju i netoksični su. Tečnost ima antibakterijska svojstva. Dodatno, kokosovo ulje sprečava sušenje kože ruku. On ostavlja osećaj svežine.

read more

PRIMENA

Ovo svenamensko sredstvo za čišćenje je dizajnirano za čišćenje i uklanjanje fleka sa pločica, vrhunski u kuhinji, pažljiv prema sanitarijama, plodovima, staklu, drvenim i keramičkim površinama, zidovima, unutrašnjost i spoljašnjost automobila. Ono ostavlja površinu čistom, bez mrlja i ostataka. Da bi se u potpunosti iskoristile prednosti od izvrsnih svojstava tečnosti, razblažiti 5 ml DiCHO tečnosti u 1 l vode. Isprati očišćenu površinu vodom i osušiti tkaninom. DiCHO tečnost se dokazala efikasnom i kao deterdžent za pranje i kao odstranjivač fleka. Za ovu namenu, dodati 10 ml DiCHO multifunkcionalnog čistača u 1 l vode. Operite odeću i isperite je. Pre tužbe, proverite da li su tkanine trajno ofarbane. Kada se bori protiv posebno teških mrlja, prljavo mesto natopiti nerazblaženom tečnošću, nežno protrljati i isprati vodom. Proizvod lako uklanja čaj, kafu, hranu, šminku i masne fleke. Pre upotreba, proveriti da li su tkanine trajno obojene. Nasuprot tome, za uklanjanje fleka sa mebla, uflekani deo nameštaja treba da bude obrisan od prašine i nežno istrljati fleku počev od njene spoljne ivice prema unutra koristeći malu količinu DiCHO multifunkcionalnog čistača. 

DiCHO serija proizvoda za čišćenje

Svi proizvodi iz DiCHO serije karakterišu visoka efektivnost i efikasnost! Oni se lako bore sa svim vrstama mrlja, dok ih njihova koncentrovana formula čini pristupačnim za naš džep. Oni ne olakšavaju samo naš život, ali zahvaljujući potpuno prirodnim sastojcima, pomaže nam da vodimo računa o okolini, našoj porodici i domu.

Pogledajte ostale proizvode iz serije:

ADDITIONAL PRODUCT INFORMATION