Back

Lična i kućna hemija

 • DiCHO tečnost za sudove

  Efikasna i efektivna DiCHO tečnost za sudove omogućava nam da sačuvamo vreme i novac. Pošto sadrži samo prirodne sastojke, on je naklonjen prirodnoj sredini i našim rukama. DiCHO tečnost uklanja masnoću i druge mrlje sa lakoćom, tako da pranje sudova postaje zadovoljstvo.

  get more info
 • DiCHO multifunkcionalni čistač

  DiCHO multifunkcionalni čistač je visoko koncentrisan i izuzetno efektivan činilac za čišćenje svih grubih površina koje mogu biti nađene u našim domovima. Potpuno je bezbedan za prirodno okruženje – 100% je biorazgradiv.

  get more info
 • Orker zubna pasta za decu

  Orker zubna pasta sa ukusom jagode je zubna pasta specijalno dizajnirana za decu. Ona mogu bezbedno da je koriste jer sadrži samo prirodne sastojke. Pored toga, zubna pasta ne sadrži fluorid – tako da ne izlaže decu opasnosti od predoziranja.

  get more info
 • Orker zubna pasta

  Beli i zdravi zubi su pokazatelj zdravlja i prvo pravilo privlačnosti. Kada se upoznajemo sa nekim novim, instiktivno obraćamo pažnju na njihove oči, osmeh i zube. Što je još značajnije, stanje naših zuba odražava stanje našeg tela. Zbog toga je značajno voditi računa o ispravnoj oralnoj higijeni. ...

  get more info
 • TIENS čistač voća i povrća

  Hormoni, pesticidi i druge opasne hemikalije sve češće se mogu naći u hrani. Ove supstance mogu biti eliminisane upotrebom uređaja koji koristi jedinstvena svojstva ozona – TIENS čistač voća i povrća. Uređaj proizvodi ozon, koji ne smo da čisti hranu i vodu, već takođe dezinfikuje vazduh u kućama ...

  get more info
 • TIENS Dušek zdravlja

  TIENS Dušek zdravlja zmišljen je tako da kombinuje doktrine 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načinom na koji energija protiče kroz meridijane.

  get more info
 • AiRiZ – Higijenski ulošci sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima

  Tokom menstruacije, žene su naročito izložene infekcijama. Menstrualna krv predstavlja savršenog posrednika za razvoj bakterija i virusa. Zbog toga je veoma važno koristiti visoko kvalitetne higijenske uloške, koji obezbeđuju udobnost i sigurnost tokom ovog jedinstvenog perioda.

  get more info
 • TIENS Multifunkcionalni aparat za čišćenje frižidera

  Da li imate problema sa neprijatnim mirisama u vašim frižiderima, cipelarnicima, ormanima ili toaletima? Eliminišite ih sa TIENS Multifunkionalinm aparotm za čišćenje firžidera. Aparat koristi jak oksidacioni mehanizam ozona da bi postigao funkciju uklanjanja nepirjatnih mirisa, dezinfekcije I očuvanja ...

  get more info
 • DiCHO deterdžent za osetljivo rublje

  Osetljive materijale treba prati veoma blagim deterdzentima koji su veoma efikasni u uklanjanju teških organskih mrlja u isto vreme. DiCHO deterdžent za osetljivo rublje je blag ne samo za rublje već I za ruke I prirodu. 100 % biorazgradiva tečnost čini vašu odeću mekanom I osvežavajuće mirisnom.

  get more info
 • DiCHO Univerzalni deterdžent za pranje veša

  DiCHO Univerzalni deterdžent za pranje veša efikasno uklanja mrlje. Ostavlja veš higijenski čistim zahvaljujući ekstraktu đumbira u formuli koja ima antibakterijska I antiseptička dejstva. Odeća I miriše lepo.

  get more info
 • DiCHO za čišćenje svih površina

  DiCHO za čišćenje svih površina je veoma koncentrisan I izuzetno delotvorno sredstvo za čišćenje bilo kojih tvrdih površina koji se mogu naći u našim domovima. On je potpuno bezbedan za okolinu jer je 100% biorazgradiv.

  get more info
 • DiCHO za pranje voća I povrća/DiCHO za pranje sudova

  Efikasan I efektivan DiCHO za pranje voća I povrća/DiCHO za pranje sudova omogućava uštedu vremena I novca. Pogodan je za okolinu I ruke. DiCHO tečnost uklanja masnoću I druge mrlje tako jednostavno da pranje sudova postaje zadovoljstvo. Zahvaljujući biorazgradivosti I blagim sastojcima može se koristiti ...

  get more info
 • DICHO za čišćenje kuhinje

  Da li želite da očistite kuhinju brzo, lako I sigurno? Probajte DICHO za čišćenje kuhinje I videćete da je mnogo lakše nego što ste misli. To je 100% biorazgradiv deterdzent koji ne zahteva ispiranje.

  get more info
 • TIENS Jastuk Zdravlja

  Prosečna osoba provede jednu trećinu svog života spavajući na jastuku. Zato je izuzetno važno izabrati savršen jastuk koji će držati gornji deo tela u pravilnom položaju tokom spavanja, oslobađajući na taj način pritisak I uticati na balans svih tačaka u telu. TIENS Jastuk Zdravlja pomaže u normalizovanju ...

  get more info