Park zdravlja - TIENS

TIENS istorija – globalni brend ukorenjen u Orientu

Tiens Grupa se uvek vodila filozofijom „služi društvu vraćajući zdravlje čovečanstvu” I aktivnim podupiranjem svoje korporativne društvene dužnosti. Do sada je Tiens Grupa donirala preko 1,5 milijardi yuana humanitarnim I javnim projektima.

Godine 1995., gospodin Li Jinyuan osnovao je Tianjin Tianshi Group Co., Ltd. u Tianjinu, Kina.

Te iste godine kompanija je lansirana na međunarodno tržište, od kada ja postala globalno preduzeće s interesima u mnogim sektorima uključujući biotehnologiju, menadžment zdravlja, turizam, obrazovanje, finansijska ulaganja I nekretnine.

Poslujući u oko 190 zemalja, Tiens Grupa je otvorila predstavništva u 110 zamalja I oformila strateška partnerstva s vodećim preduzećima u mnogim drugim zemljama. Tiens Grupa sada ima opširnu, inovativnu I raznovrsnu ponudu proizvoda uključujući dodatke ishrani, wellness opremu,  proizvode za njegu tela, za lepotu i domaćinstvo.

Vodeći se vizijom „Odlično zdravlje za sve”, glavnu ulogu u razvojnoj strategiji Tiens Grupe ima širenje Tiens internacionalnog zdravstvenog parka I internacionalnog univerziteta na lokaciji od 4,22 km investicije preko 17 milijardi RMB (2 milijarde evra).

Tiens internacionalni zdravstveni park

Tiens internacionalni zdravstveni park je višenamenska lokacija na kojoj su smešteni istraživanje I razvoj proizvoda, kontrola kvaliteta I testiranje proizvoda, proizvodnja, zdravstvena istraživanja, hoteli, konferencijski objekti I mnogo više.

Danas je Tiens Grupa pouzdana, energična organizacija koja sledi svoju strategiju „Odličnog zdravlja za sve” I radi prema poziciji jedne od 500 najboljih svetskih kompanija – Global Fortune 500. Tiens Grupa teži ostvarenju svoje vizije šireći svoju poslovnu mrežu, poboljšavajući asortiman usluga I oplemenjujući poslovanje.